Заходи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи за 2023-2024 н.р.
- Здобувачі вищої освіти за спеціальністю 242 «Туризм» взяли участь у сплаві річкою Південний Буг
- Участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»
- Представники ВТЕІ ДТЕУ взяли участь у роботі ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика»
- Участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»
- У ВТЕІ ДТЕУ відбулася гостьова лекція на тему «Дорога з тисячею імен: Шлях святого Якова як інструмент розвитку культурного і паломницького туризму»
- У ВТЕІ ДТЕУ відбулася гостьова лекція з елементами майстер-класу на тему «Спеції та дикороси в локальній кухні Вінниччини»
- Bідбувся всеукраїнський круглий стіл на тему «Готельно-ресторанний бізнес в умовах сьогоденних викликів: стан, можливості та перспективи розвитку»
- Для здобувачів вищої освіти проведено навчально-виробничу екскурсію в комплексі відпочинку «Гостевія»
- Здобувачі вищої освіти відвідали заклад ресторанного господарства «Art Chef Cafe»
- Здобувачі вищої освіти взяли участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології та інженерія»
- Участь у вікенді творчості та гастро-вечері з Тетяною Літвіновою
- Здобувачі вищої освіти взяли участь у майстер-класі з приготування хінкалі
- Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Глемпінг як тренд розвитку індустрії гостинності»
- Відбулися засідання групи забезпечення освітньої програми «Міжнародний туристичний бізнес» ОС «магістр»
- Для здобувачів вищої освіти проведено семінар на тему «Академічна доброчесність у наукових дослідженнях»
- Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Міжнародні кар’єрні можливості»
- Відбувся гостьовий практикум-екскурсія з дегустацією на ПрАТ «Вінницький олійножировий комбінат»
- Здобувачі вищої освіти відвідали артпростір «ЕтноЧари»
- Віктор Замрій завітав до ВТЕІ ДТЕУ
- Для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 242 «Туризм» / «Туризм і рекреація» проведено гостьову лекцію
- Представники інституту відвідали виставку «Індустрія торгівлі / Гастро індустрія 2024» у м. Київ
- Представники інституту провели лекції для слухачів Школи гідів та амбасадорів Вінниці
- Для здобувачів вищої освіти проведено лекцію на тему «Якість туристичного продукту та інструменти її підвищення в умовах конкурентного середовища»
- Відбувся всеукраїнський круглий стіл на тему «Інноваційні технології у харчових виробництвах»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у воркшопі «Досвід ЄС щодо сталого розвитку туризму»
- Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Віртуальний туризм як новий вид нішевого туризму»
- Для здобувачів вищої освіти проведено навчально-виробничу екскурсію в готелі «Франція»
- ВТЕІ ДТЕУ розвиває співпрацю з Національним університетом харчових технологій у рамках реалізації освітніх програм за спеціальністю 181 «Харчові технології»
- Відбулося відкрите засідання наукового гуртка «Технолог»
- У ВТЕІ ДТЕУ було проведено гостьову лекцію на тему «Особливості організації туристичних авіаперевезень в умовах «закритого неба»: досвід компанії «SkyUp»
- Відкрите заняття наукового гуртка "Простір дослідження туризму та гостинності"
- Проведено студентський круглий стіл на тему «Тенденції та тренди розвитку технологій харчових виробництв та ресторанного господарства»
- У ресторані «Лезгинка» відбувся майстер-клас з приготування хачапурі по-аджарськи
- Проведено виїзне практичне заняття на туристичному підприємстві
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у всеукраїнському круглому столі «Ресторанні та крафтові технології: інтеграція освіти, науки і бізнесу»
- Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Особливості діяльності туристичних операторів в умовах сьогоденних викликів»
- Відбулося відкрите засідання дискусійного клубу «Індустрія гостинності та туризму»
- Представники кафедри туризму та готельно- ресторанної справи відвідали лекційно-практичний майстер-клас «Знайомі незнайомці: WOW-фактор доступних продуктів»
- Представники інституту взяли участь у Live-ефірі «Як вивести свій ресторан на вищий рівень прибутковості: секрети від ресторатора Дмитра Борисова»
- Відбулося відкрите засідання наукового гуртка «Кондитер-клас»
- Представники інституту відвідали кінотеатр «Родина» та переглянули кінострічку «Смак свободи»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у програмі воркшопів «Uni-Biz Bridge» від UGEN на тему «Сучасний викладач»
- Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Інноваційні технології у виробництві крафтових м’ясних та ковбасних виробів»
- У ВТЕІ ДТЕУ відбувся майстер-клас на тему «Інноваційні технології приготування страв з локальної сировини»
- 13 лютого 2024 року представники інституту відвідали компанію «Авалакс»
- Науково-педагогічні працівники взяли участь у презентації Академії сільського розвитку ГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму України»
- Представники інституту взяли участь в онлайн конференції «Зелені ініціативи та зелена дорожня карта»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь у вебінарі «Поламаний облік: як НЕ запустити ресторан»
- У ВТЕІ ДТЕУ відбулася апробація можливостей інноваційного обладнання AMC для ресторанних технологій
- Представники інституту взяли участь у Creative Chefs Summit
- Бізнес-освіта нового покоління у ВТЕІ ДТЕУ з директором офісу Ресто «Сільпо»
- У ВТЕІ ДТЕУ відбувся майстер-клас на тему «Інноваційні технології приготування та оздоблення кондитерських виробів»
- Здобувачі вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» відвідали ПП «Еко-Молпродукт»
- Для здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» відбувся семінар на тему «Тенденції розвитку ресторанної сфери»
- У ВТЕІ ДТЕУ відбулася студентська наукова конференція «Актуальні проблеми розвитку індустрії гостинності та туризму»
- Для здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» проведено майстер-клас по приготуванню коктейлів з елементами сучасного оформлення
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у заході «Вплив цифри на розвиток туристичної дестинації»
- Представники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи брали участь у Першій міжнародній конференції в рамках проєкту Erasmus+ PAGOSTE «Vocational Teacher Education: Between Aspirations and Challenges»
- Відбувся майстер-клас на тему «Технології традиційної ресторанної продукції в інноваційній інтерпретації»
- Представники інституту взяли участь у VII Міжнародному фестивалі ресторанних технологій та фуд-дизайну BESTCOOKFEST-2023
- Представники ВТЕІ ДТЕУ взяли участь у круглому столі на тему: «Креативні індустрії: інтеграція освіти, науки і бізнесу»
- Представники інституту відвідали освітню конференцію з ресторанних інновацій «SALT. Restaurant Innovation Conference»
- Здобувачі вищої освіти відвідали сімейну молочну ферму «Villa Milk»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у тренінгу «Подолання психологічних бар’єрів у спілкуванні персоналу з гостями ресторану»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у круглому столі «HoReCa: освітній трек»
- Для здобувачів вищої освіти проведено майстер-клас на тему «Інноваційні технології приготування витриманого м’яса у хоспері»
- Для здобувачів вищої освіти проведено лабораторне заняття на потужностях ТОВ «СОЛОДКА МРІЯ-ВІННИЦЯ»
- Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Розвиток міжнародного туристичного ринку в умовах глобальних викликів»
- Для здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» проведено майстер-клас з приготування страв фаст-фуду у ресторані «БПШ»
- У Вінницькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ відбулася акредитаційна експертиза ОП «Готельно-ресторанна справа» ОС «магістр»
- У Вінницькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ відбулась акредитаційна експертиза ОП «Ресторанні технології» ОС «магістр»
- У Вінницькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ відбулися заходи з нагоди Всесвітнього дня туризму
- У рамках вивчення освітніх компонентів «Маркетинг в готелях і ресторанах» та «Ресторанна справа» здобувачі вищої освіти відвідали ресторан «БПШ»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти прослухали лекцію «Мандрівка європейськими винними регіонами. Виноробні Мадейри та острова Ланзероте»
- Представники ВТЕІ ДТЕУ прослухали гостьову лекцію на тему «Глемпінги – «легкі» рішення для створення закладів розміщення туристів»
- 26 вересня відбувся майстер-клас на тему «Енергоефективні технології приготування страв зі збереженням харчової цінності»
- Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Сучасні підходи до управління закладами ресторанного господарства»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь у вебінарі «Як відкрити прибуткову кав'ярню в умовах війни?»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясної та молочної галузі»
- Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Ексклюзивні технології сервісу та якість їх надання в закладах ресторанного господарства»
- Для здобувачів вищої освіти проведено заняття на базі ПП «Фірма «Зерно» (ТМ «Іванівські ковбаси»)
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, здобувачі вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» пройшли онлайн навчання на тему «Інклюзивність у готельно-ресторанному бізнесі»
- Відбулася гостьова лекція на тему «Особливості маркетингових стратегій туристичних підприємств».
- Для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» проведено виїзне навчальне заняття на базі готелю «Франція»
- Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Стратегічний маркетинг в ресторанному бізнесі: етапи розроблення та особливості реалізації»
- Відбулася гостьова лекція на тему «Використання локальних продуктів та сучасних технік їх обробки у закладах ресторанного господарства»
- Представники інституту з робочим візитом перебували у м. Ріміні (Італія)
- 1 серпня 2023 року відбулося підписання договору про співробітництво з італійським навчальним центром AI Rimini