Заходи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи за 2024-2025 н.р.
- Для здобувачів вищої освіти проведено лекцію на тему «Інноваційні технології використання дикоросів Вінниччини у кулінарній продукції»
- Для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» проведено майстер-клас «Приготування суші з використанням локальної сировини»
- Для здобувачів вищої освіти проведено виїзні навчальні заняття на виробничих потужностях ТОВ «Люстдорф»
- Для здобувачів вищої освіти проведено екскурсію центром м. Вінниця
- У ВТЕІ ДТЕУ відбулися заходи з нагоди Всесвітнього дня туризму
- Участь у Всеукраїнському форумі якості вищої освіти UQAF – 2024
- Здобувачі вищої освіти відвідали готель «Оptima Вінниця»
- Здобувачі вищої освіти за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація» відвідали КП «Офіс туризму Вінниці»
- Участь в освітньому заході «Young Chefs: новий хід гастроіндустрії»
- Для здобувачів вищої освіти проведено семінар на тему «Академічна доброчесність: зміст та необхідність дотримання у вищій школі»