
10 квітня 2024 року для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» / «Туризм і рекреація» ОС «бакалавр», «магістр» проведено семінар на тему «Академічна доброчесність у наукових дослідженнях», доповідачами на якому виступили д-р філософії, доцент Катерина Антонюк, д-р філософії, асистент Ірина Вівсюк.

10 квітня 2024 р. для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 242 «Туризм» / «Туризм і рекреація», 241 «Готельно-ресторанна справа»», 181 «Харчові технології» проведено гостьову лекцію на тему «Міжнародні кар’єрні можливості».

10 квітня 2024 року в рамках тижня факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування ВТЕІ ДТЕУ відбулася захоплююча подорож у світ солодощів разом з ТОВ «ГОЛУБА СВІТС». Гостьовий практикум-екскурсія на ТОВ «ГОЛУБА СВІТС» був сповнений цікавої інформації про процес виробництва найсмачніших ласощів.

10 квітня 2024 року відбулась гостьова лекція для здобувачів вищої освіти груп ПТ-11д(м), ПТ-11д, ПТБД-21мб, ПТБД-31д на тему «Роль і функції Торгово-промислової палати у формуванні міжнародної торгівлі». Була запрошена начальник відділу експертизи та сертифікації товарів Бабій М.Д.

9 квітня 2024 року у рамках тижня факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування ВТЕІ ДТЕУ відбувся захоплюючий тренінг з домедичної допомоги, який провела бойовий медик Єлізавета Смолінська. Учасники заходу отримали цінні знання та навички щодо надання першої допомоги в екстрених ситуаціях.

9 квітня 2024 року для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» було проведено гостьовий практикум-екскурсію з дегустацією на ПрАТ «Вінницький олійножировий комбінат», ініціатором організації якого виступила доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Тетяна Семко.


