Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

30 травня 2022 року кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва дистанційно онлайн на платформі Zoom було проведено Всеукраїнський круглий стіл на тему «Проблеми підвищення якості та конкурентоспроможності продукції вітчизняних підприємств».
У круглому столі взяли участь 45 осіб, серед них науково-педагогічні працівники кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ ДТЕУ; доцент, канд. техн. наук, доцент кафедри загальнотехнічних дисциплін та охорони праці Вінницького національного аграрного університету Купчук Ігор; доцент, канд. техн. наук, завідувач кафедри будівництва, міського господарства та архітектури Вінницького національного технічного університету Швець Віталій; доктор філософії, директор ПП «Культтовари-Вінниця», Гавенко Михайло; доцент, д-р екон. наук, завідувач кафедри економіки та бізнес-технологій Національного авіаційного університету Чумак Оксана; доцент, канд. техн. наук, доцент кафедри економіки та бізнес-технологій Національного авіаційного університету Григоренко Інна здобувачі вищої освіти груп ПТБД-11д, ПТБД-21д, ТКЛ-31д, ТКЛ-41д, ПТБД-11д (м) ВТЕІ ДТЕУ; студенти груп ПБТ-217, ПБТ-218, ПБТ-219 (ОП «Підприємництво та бізнес-технології»), МБС-418 (ОП «Митна та біржова справа») денної форми навчання Національного авіаційного університету).

Нажаль повномаштабна війна Росії проти України ще триває, а тому наші дівчата ВТЕІ ДТЕУ продовжують підіймати бойових дух та лікувати душі українською піснею. Дует "Крила" - Анастасія Рабозей та Анастасія Моргунова, разом зі своїм керівником - начальником культурно-мистецького відлілу Вікторією Гнатюк у складі творчої команди "Музична оборона" на вихідних знову завітали з концертом "З Україною в серці" до військовослужбовців Національної Гвардії України.
Дорога до об'єкту була довгою, але це не завадило артистам наповну запалити зал своєю енергетикою та піснями, щирими словами та жартами. Результат - яскраві посмішки військовослужбовців, їх очі, що випромінювали радість та надію і гучні оплески.
Мрія у залі була одна на всіх - Мир в нашій країні, а тому разом наближаємось до Перемоги і віримо, що "Все буде Україна!"

27 травня 2022 року на факультеті економіки, менеджменту та права відбулось засідання круглого столу «Сучасні цифрові технології управління бізнесом» кафедри економічної кібернетики та інформаційних систем. У засіданні взяли участь здобувачі вищої освіти освітньої програми «Інформаційні технології у бізнесі» у кількості 24 осіб. Запрошений гість круглого столу – представник бізнесу інженер-програміст ІТ – компанії «ONSEO», м. Вінниця - Анна Кравчук. В обговоренні тематичного напряму круглого столу взяли участь здобувачі вищої освіти, які виступили з доповідями:
1. Удосконалення ведення бізнесу на основі розробки та впровадження сучасних web-ресурсів. Доповідач: Владислав Варчук (гр. ІСТ-41д). Науковий керівник: к. т. н., доцент Світлана Яремко.
2. Безпека сучасних платіжних систем. Доповідачі: Даніїл Грига, Роман Бойко (гр. ІСТ-21мб). Науковий керівник: к. пед. н., доцент Людмила Половенко.
3. Особливості та перспективи ймовірнісного програмування. Доповідач: Віталій Котов, (гр. ІСТ-21д). Науковий керівник: к. пед .н., доцент Лариса Радзіховська.
4. Розробка сюжетно-направленої гри засобами Java. Доповідач: Антоній Дан, (гр. ІСТ-21дс). Науковий керівник: к. т. н., доцент Світлана Мерінова.
5. Управління взаємозв’язками з клієнтами в аграрному бізнесі. Доповідач: Ярослав Позур, (гр. ІСТ-41д). Науковий керівник: к. т. н., доцент Олена Кузьміна.

27 травня 2022 року у Вінницькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ на базі кафедри обліку та оподаткування з метою обговорення науково-практичних пропозицій з удосконалення системи обліку, аналізу та контролю в Україні в епоху діджиталізації було проведено Всеукраїнський круглий стіл «Діджиталізація обліку, аналізу та контролю: напрями та перспективи розвитку».
На захід були запрошені науковці інших закладів вищої освіти України, а саме: Подолянчук Олена – к.е.н., доцент, завідувач кафедри обліку та оподаткування в галузях економіки Вінницького національного аграрного університети; Козаченко Анна – к.е.н., доцент кафедри аналізу та аудиту Вінницького національного аграрного університету; Кузнецова Світлана - к.е.н., доцент кафедри обліку і фінансів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»; Шульга Світлана – д.е.н., професор кафедри аудиту та підприємництва Національної академії статистики, обліку та аудиту, сертифікований аудитор.

27 травня 2022 року кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва дистанційно онлайн на платформі Zoom було проведено студентський круглий стіл на тему «Сфери використання товарознавчих експертиз».
У круглому столі взяла участь 41 особа, серед них здобувачі груп ТКЛ-41д (ОП «Товарознавство та комерційна логістика»), ТЕМС-11з(м) (ОП «Товарознавство та експертиза в митній справі») ВТЕІ ДТЕУ; студенти груп ПБТ-217, ПБТ-218, ПБТ-219 (ОП «Підприємництво та бізнес-технології»), МБС-418 (ОП «Митна та біржова справа») денної форми навчання Національного авіаційного університету; начальник відділу експертизи та сертифікації товарів Вінницької торгово-промислової палати Бабій Марія; експерт-товарознавець ТОВ «Незалежна судова експертиза та оцінка» Арашин Олександр; завідувач кафедри економіки та бізнес-технологій Чумак Оксана; доцент кафедри економіки та бізнес-технологій Григоренко Інна; науково-педагогічні працівники кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва.

26 травня 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» долучилися до онлайн-вебінару «Як розвивати власний бренд ключових співробітників? Чому важливо бути експертом та до чого тут монетизація?», організованому засновником та генеральним директором «Ribas Hotels» Артуром Лупашко та керуючою PR відділу компанії «Ribas Hotels» Галиною Череднюк.
Під час обговорення було визначено, що таке особистий бренд працівника, як він формується та для чого він розвивається на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. Розвиваючи власний бренд – це вклад у майбутнього кожного, розширення нетворкінгу. Інструменти, які потрібно враховувати при формуванні особистого бренду: канали комунікації зі світом (соціальні мережі), ведення особистого блогу, фокус на певній аудиторії, власна оригінальність.