
21 жовтня 2025 року у ВТЕІ ДТЕУ в рамках тижня факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування відбулась зустріч із Віктором Степанчуком, власником онлайн-школи «Persona Education».

21 жовтня 2025 року викладачами кафедри права було проведено Workshop «Академічна доброчесність» для здобувачів 4 курсу освітнього ступеня бакалавр спеціальності «Право». Спікером заходу виступила гарант освітньо-професійної програми за спеціальністю 081 «Право», кандидат юридичних наук, доцент Костюк Наталія. Зі вступним словом виступила завідувач кафедри права, доктор юридичних наук, професор Сухоребра Тетяна, яка акцентувала увагу присутніх на важливості дотримання принципів академічної доброчесності.

21 жовтня 2025 року студенти груп ПС-11д та ПС-12д спеціальності «Економічна та соціальна психологія» Вінницького торговельно-економічного інституту у супроводі старшого викладача кафедри психології Шуй Наталі, взяли участь у практичному занятті з освітньої компоненти «Психологія ментального здоров’я», яке відбулося на базі Центру ментального здоров’я Вінницької обласної військової адміністрації .

21 жовтня 2025 року в рамках проведення Тижня факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування відбувся форум студентських ініціатив «Діалог.UA: покоління комунікаторів» для здобувачів освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю». Дана подія об’єднала молодих комунікаторів, медійників та рекламістів ВТЕІ ДТЕУ у спільному прагненні розповідати світові про Україну.

21 жовтня 2025 року в рамках тижня факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування відбувся відкритий турнір ФТМСО з шахів.
До участі долучилися студенти та викладачі інституту.
За результатами змагань серед студенства первенство виборола Семеренко Олександра (група МР-32д). Викладачі Пуздимір Микола та Денисюк Олександр розділили перемогу серед викладачів.
Дякуємо учасникам за активну участь у житті факультету!

21 жовтня 2025 року інститут відвідала Олена Шміголь, менеджер з найму персоналу ТОВ «Перша Приватна Броварня», зустрілася зі здобувачами вищої освіти, які навчаються за спеціальністю G13 Харчові технології / 181 «Харчові технології» ОС «бакалавр», «магістр», та презентувала їм інформацію про підприємство.


