|
Корж Наталія Володимирівна доктор економічних наук, професор Освіта: Київський державний торговельно-економічний інститут, 1996 р. Посада: професор Дисципліни, які викладає: управління корпораціями в туризмі, управління корпораціями в готельному та ресторанному бізнесі Сфера наукових інтересів: проблеми розвитку мережевих структур в індустрії туризму, дестинації як об’єкт управлінця в туристичній діяльності В інституті працює: з 2001 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Юдіна Тетяна Іллівна доктор технічних наук, професор Освіта: Донецький інститут радянської торгівлі, 1984 р.. Посада: професор Дисципліни, які викладає: концепції та ресторанний креатив Сфера наукових інтересів: фундаментальні та прикладні дослідження у галузі технологій харчової продукції із заданими властивостями на основі вторинної молочної і рослинної сировини В інституті працює: з 2023 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Антонюк Катерина Геннадіївна доктор філософії за спеціальністю «Економіка», доцент Освіта: Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2018 р., Вінницький торговельно-економічний інститут ДТЕУ, 2024 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: менеджмент в туризмі, управління туристичним дестинаціями, інформаційні системи і технології в туризмі, екскурсійна справа, курортна справа Сфера наукових інтересів: геопросторові аспекти розвитку ринку туристичних послуг, екологічна безпека у сфері туризму та рекреації, інвестиційна діяльність у туризмі В інституті працює: з 2018 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Кізюн Алла Григорівна кандидат географічних наук, доцент,гарант освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Туризм» Освіта: Вінницький державний педагогічний інститут, 1991 р., Вінницький торговельно-економічний інститут, 2011 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: туристично-рекреаційне краєзнавство, туристично-рекреаційне країнознавство, організація туризму, міжнародний туризм, рекреалогія, екологічна політика Сфера наукових інтересів: оптимізація використання природних ресурсів в контексті розвитку туризму, інтеграційні процеси в туристичній галузі, тенденції розвитку міжнародного туризму В інституті працює: з 2007 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Мазуркевич Ірина Олександрівна кандидат економічних наук, доцент, гарант освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Готельно-ресторанна справа» Освіта: Український транспортний університет, 2000 р., Вінницький торговельно-економічний інститут, КНТЕУ, 2021 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: економіка і управління харчових виробництв, економіка туризму, управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному бізнесі, управління бізнес-процесами в ресторанному господарстві, маркетинг готелів і ресторанів, моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг Сфера наукових інтересів: ефективність управління діяльністю готелів та ресторанів та шляхи її підвищення, особливості реалізації інноваційної діяльності у сфері готельно-ресторанного бізнесу В інституті працює: з 2015 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Онищук Наталя Вікторівна кандидат економічних наук, доцент, гарант освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Туризм і рекреація» Освіта: Вінницький політехнічний інститут, 1992 р., Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2006 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: готельна справа, маркетинг в туризмі, стратегічний маркетинг в туризмі, управління проєктами в туризмі, управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі, інформаційні і технології системи в готелях і ресторанах, поведінка споживачів послуг гостинності Сфера наукових інтересів: фундаментальні та прикладні дослідження туризму та гостинності, концепти стратегічного маркетингу, бізнес-проектування в туризмі В інституті працює: з 2008 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Постова Валентина Вікторівна кандидат економічних наук, доцент Освіта: Вінницький торговельно-економічний інститут, КНТЕУ, 2010 р., 2021 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: барна справа, ресторанна справа, організація ресторанного господарства, сучасні тренди в готельно-ресторанному бізнесі, інформаційні системи і технології в готелях і ресторанах Сфера наукових інтересів: проектна та інноваційна діяльність у сфері готельно-ресторанного бізнесу, ресторанний креатив В інституті працює: з 2010 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Рябенька Марина Олександрівна кандидат економічних наук, доцент, гарант освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти «Готельно-ресторанна справа» Освіта: Вінницький соціально-економічний інститут Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», 2006 р., Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2020 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: економіка готелів і ресторанів, менеджмент готелів і ресторанів, стратегічний маркетинг та менеджмент в готельному та ресторанному бізнесі, управління корпораціями в готельному та ресторанному бізнесі, управління якістю в готелях і ресторанах Сфера наукових інтересів: ефективність та конкурентоспроможність закладів готельного та ресторанного господарства та шляхи їх підвищення, управління якістю послуг в сфері гостинності В інституті працює: з 2013 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Семко Тетяна Василівна кандидат технічних наук, доцент, гарант освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти «Ресторанні технології» Освіта: Київський технологічний інститут харчової промисловості, 1988 р., Вінницький фінансово-економічний університет, 2006 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: технології харчових виробництв, міжнародне регулювання та управління якістю та безпечністю харчової продукції, інноваційні технології ресторанної продукції, контроль якості та безпечності харчових продуктів, гігієна та санітарія, обладнання харчових виробництв Сфера наукових інтересів: технології виробництва м’ясних та молочних продуктів, управління якістю та безпечністю харчових продуктів В інституті працює: з 2015 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Фіалковська Лариса Василівна кандидат технічних наук, доцент Освіта: Всесоюзний інститут харчової промисловості, 1992 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: процеси та апарати харчових виробництв, основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів, інжиніринг закладів ресторанного господарства, енологія, безпека життєдіяльності та охорона праці в галузі, сучасні дослідження харчової науки Сфера наукових інтересів: контроль та управління якістю харчових продуктів, стандарти якості у харчовій промисловості В інституті працює: з 2020 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Божок Олександр Сергійович кандидат технічних наук Освіта: Освіта: Національний університет харчових технологій, 2005 р. Посада: доцент Дисципліни, які викладає: технології харчових виробництв, технологія напоїв, гігієна та санітарія, інжиніринг харчових виробництв Сфера наукових інтересів: інтересів: удосконалення технологій виробництва кондитерських виробів В інституті працює: з 2024 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Резюме
|
|
Іваніщева Ольга Анатоліївна Освіта: Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, 1999 р., Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, 2020 р. Посада: старший викладач Дисципліни, які викладає: етнічна кулінарія, технології ресторанної продукції, гастрономічна професійна творчість та авторська кухня, організація роботи сомельє, устаткування закладів готельно-ресторанного господарства Сфера наукових інтересів: тенденції та тренди розвитку ресторанних технологій, етнічні особливості кухонь народів світу В інституті працює: з 2016 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Лук’янець Алла Вікторівна Освіта: Київський національний університет культури і мистецтв, 2009 р. Посада: старший викладач Дисципліни, які викладає: безпека туризму, організація анімаційних послуг в індустрії гостинності, event-технології в сфері гостинності Сфера наукових інтересів: сучасний стан та перспективи розвитку туристичної галузі, підприємств сфери гостинності в Україні та за кордоном В інституті працює: з 2016 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|
|
Пахомська Олена Василівна Освіта: Київський національний торговельно-економічний університет, 2005 р. Посада:старший викладач Дисципліни, які викладає: основи кулінарії, кондитерське та пекарське мистецтво, кейтеринг, ресторанна справа, екологія Сфера наукових інтересів: функціонування закладів ресторанного господарства в Україні та світі, сучасні тенденції розвитку виробництва харчової продукції В інституті працює: з 2008 р. Електронна пошта:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
|
|
Авторський профіль в Google Scholar ORCID Researcher ID Scopus Резюме
|