Заходи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи за 2025-2026 н.р.
- Відбувся майстер-клас на тему «Секрети приготування заварних тістечок»
- Відбулося пленарне засідання ІІІ студентської наукової конференції на тему «Актуальні проблеми розвитку індустрії гостинності та туризму»
- Участь у VI Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності»
- Здобувачі вищої освіти відвідали ТОВ «Підприємство АВІС»
- Представники ВТЕІ ДТЕУ відвідали онлайн-лекцію «Безпека туристичної діяльності!»
- Відбулася екскурсійна поїздка до м. Чернівці
- Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Як створити сервіс, який запам’ятовується з першого погляду»
- Для здобувачів вищої освіти проведено майстер-клас на тему «Підбір одягу та спорядження для різних форматів походів: поради від фахівців мережі туристичних магазинів Shambala»
- У рамках вивчення освітнього компоненту «Екологія» здобувачі вищої освіти відвідали підприємство «Еко-Сервіс»
- Участь у гостьовій лекції на тему «Організація гастрономічного туру: мистецтво смакових вражень»
- Участь у гостьовій лекції на тему «Технологічні рішення для підвищення ефективності та прибутковості виробництва молочної продукції»
- Участь у ІІІ Туристично-економічному форумі «Туристичними шляхами українського Поділля»
- Відбувся кулінарний майстер-клас на тему «Інноваційні технології приготування м’ясних страв»
- Відбувся майстер-клас на тему «Використання смарт-технологій у автентичній українській кухні»
- Відбулася зустріч-консультація з представницею ТОВ «Перша Приватна Броварня»
- Для здобувачів вищої освіти проведено майстер-клас із приготування хачапурі
- Участь представників інституту у ІІІ Форумі «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості»
- Команда інституту взяла участь у VІII Міжнародному фестивалі ресторанних технологій BESTCOOKFEST-2025
- Представники ВТЕІ ДТЕУ взяли участь у Всеукраїнському фаховому семінарі із забезпечення якості вищої освіти в галузі туризму, готельно-ресторанної справи та менеджменту
- Для здобувачів вищої освіти проведено навчальне заняття в офісі Туристичного клубу «Бідняжка»
- Екскурсія вінницькими підземеллями та катакомбами
- Представники інституту взяли участь в онлайн-вебінарі «ШІ в туристичних послугах»
- Представники інституту взяли участь у Форумі туризму та гостинності
- Відбувся майстер-клас на тему «Технологія приготування кондитерських виробів та їх оздоблення»
- Відбувся всеукраїнський круглий стіл на тему «Інноваційні технології у ресторанній галузі»
- Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Хайкінг як спосіб вивчення природи та культурної спадщини рідного краю»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти відвідали Молочну ферму Прикарпаття «МУККО»
- Для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» проведено майстер-клас на тему «Інноваційні підходи у створенні коктейлів»
- Здобувачі вищої освіти здійснили екскурсійну поїздку за маршрутом м. Камʼянець-Подільський - с. Маліівці
- Здобувачі вищої освіти відвідали ТОВ «Аграна Фрут Україна»
- Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Тема Digital heritage. Трансформація культурного надбання»
- Здобувачі вищої освіти за спеціальністю J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг відвідали готель «Optima»


