Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Прийшла весна – пора сонця, радості, квітів та надій.
Це дивовижна пора року, коли все пробуджується, оживають людські почуття, веселіше стає на душі. Насолоджуючись теплими словесними та музичними дарунками, 6 березня 2019 року жіноцтво інституту приймало вітання на свою честь.
Глядацька зала в цей день була огорнута творчістю талановитих студентів культурно – мистецького відділу. У концертній програмі взяли участь всі колективи та найкращі солісти, всього більше 100 учасників, які заполонили усіх присутніх енергетикою танцю та магією вокалу. Прозвучали пісні про кохання, про любов до мами, про весну, про любов до рідного дому.

В святковій концертній програмі знайшлося місце і для урочистих моментів, де лунали вітання директора інституту Замкової Наталії Леонідівни, а кращі з кращих жінки усіх підрозділів інституту отримали від неї грамоти та подяки за добросовісне та сумлінне ставлення до своїх обов’язків та з нагоди святкування Міжнародного Жіночого Дня, які вручали чоловіче тріо в особі деканів факультетів Бондаренка В.М., Гирича С.В. та заступника директора з АГЧ Гловацького О.М.
Святково піднесено пройшов весь тематичний захід з нагоди святкування 8 – Березня. Кожна жінка нашого інституту отримала від первинної профспілкової організації ВТЕІ КНТЕУ в подарунок орхідеї. Ведучі свята Костянтин Мартинюк та Микола Аліфіренко разом із усіма учасниками концерту побажали присутнім в залі щастя, здоров’я та мирного неба.