Студенти ВТЕІ КНТЕУ взяли участь у конкурсі «Кращий кухар-юніор Поділля»
28 березня 2019 року за ініціативою Подільської гільдії кулінарів в Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ був проведений професійний конкурс «Кращий кухар-юніор Поділля». Метою конкурсу є формування фахової активності студентів, підвищення професійної майстерності, сприяння творчому та інтелектуальному розвитку молоді, популяризація подільської кухні, розвиток кулінарного мистецтва в Подільському регіоні, обмін професійним досвідом. Команда ВТЕІ КНТЕУ складалася зі студентів групи ХТ-31 - Десятник Анни та ХТ-21 - Шнайдер Лілії під керівництвом асистента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Пахомської О.В. Учасники конкурсу змагалися у двох номінаціях: гаряча страва з морепродуктів з гарніром (золота медаль) та Трайфл (золота медаль). На розгляд журі представлено страви - «Фруктовий трайфл з кремом-чіз та солоною карамеллю» та «Морепродукти на подушці з ніжного різотто та апельсиновим соусом».