Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

У жовтні до Дня козацтва і захисника України студенти та викладачі факультету економіки, менеджменту та права провели благодійний ярмарок, і до Дня Святого Миколая на зібрані кошти придбали столики для групової роботи у кабінет ровитку мовлення для діток Ситковецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат I-II ступенів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (Немирівський район, Вінницька область).
Вітаємо діток та колектив Ситковецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат з новорічними святами та бажаємо, щоб Новий рік був сповнений радісних подій і добрих емоцій!!!