Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

 21 березня 2024 року Тетяна Василівна Семко, канд. техн. наук, доцент, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, гарант освітньої програми «Ресторанні технології» ОС «магістр» відвідала Національний університет харчових технологій, з метою розвитку освітніх програм за спеціальністю 181 «Харчові технології».

У ході візиту до університету Тетяна Василівна мала робочу зустріч з д-ром техн. наук, професором, завідувачем кафедри м’яса і м’ясних продуктів Пасічним Василем Миколайовичем, в ході якої було обговорено зміст освітніх програм за спеціальністю 181 «Харчові технології», зміст освітніх компонентів, методику проведення лекцій та лабораторних занять. Крім того, Семко Т.В. ознайомилася з R&D-лабораторією – інноваційною кухнею-лабораторією, на базі якої здобувачі освіти, науковці та викладачі кафедри мають можливість експериментувати над процесом приготування м’ясних виробів за допомогою сучасного обладнання, а також створювати перші прототипи нових продуктів. Відкрита в 2021 р. при кафедрі м’яса і м’ясних продуктів, з того часу й до тепер лабораторія використовується для оброблення сировини та приготування й презентації кулінарних шедеврів, адже, крім, власне лабораторної складової, містить в собі простір для проведення семінарів, майстер-класів, воркшопів.
Маючи на меті поглиблення співпраці між закладами вищої освіти у рамках реалізації освітніх програм за спеціальністю 181 «Харчові технології», у ході зустрічі зазнали обговорення також плани проведення спільних наукових та науково-практичних заходів.