Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

 20 березня 2024 року слухачі Бізнес-школи ВТЕІ ДТЕУ брали участь в онлайн-зустрічі з Маргаритою Вандерейкен, представником відділу European Customer Operations Group DHL Express Europe. Ця зустріч стала чудовою можливістю для учасників дізнатися більше про одну з провідних логістичних компаній у світі.

Під час заходу був обговорений широкий спектр питань, які спрямовувалися на розкриття основних видів діяльності DHL Express Europe.
Пані Маргарита розповіла учасникам засідання, що DHL Express Europe займається широким спектром послуг у сфері логістики та транспортування вантажів, спеціалізується на доставці вантажів та пошти, має широку глобальну присутність та відома своїми швидкими та надійними послугами доставки. Основні види діяльності компанії включають міжнародні доставки, експрес-доставку вантажів, вантажні авіаперевезення, а також послуги з управління логістикою та постачанням. Особлива увага під час виступу спікера Маргарити була приділена асортименту послуг DHL Express Europe, специфіці роботи широкої мережі офісів та складів по всій Європі, що дозволяє забезпечувати швидку та надійну доставку вантажів у будь-яку точку світу.
Дискусію викликали запитання про стандарти обслуговування клієнтів, власну мережу та програмні технології, які компанія застосовує забезпечуючи швидку обробку та доставку вантажів до будь-якої точки світу.
Запитання щодо працевлаштування в міжнародній компанії DHL Express Europe було закрите отриманою інформацією від спікера про можливість переглядати вільні вакансії та рекомендаціями з якої посади краще розпочати свою активність в глобальній компанії.
Всі учасники засідання зрозуміли важливість зустрічі з представником відділу European Customer Operations Group DHL Express Europe, оскільки отримана інформація сприяла розширенню їх розуміння глобальної економіки і відкрила нові можливості для майбутньої кар'єри.
Фактично, вивчення роботи міжнародного бізнесу студентами ВТЕІ ДТЕУ дало можливість здобути унікальний досвід спілкування з різними культурами, розширило їх знання про міжнародні відносини та ринки. Крім того, вміння розуміти роботу міжнародної компанії DHL Express Europe може стати ключовим елементом успішної кар'єри бакалаврів та магістрів у глобальному світі вже сьогодні. Щиро вдячні шановній пані Маргариті за участь у засіданні Бізнес-школи ВТЕІ ДТЕУ, за обмін досвідом та ознайомлення з практичними кейсами роботи міжнародної компанії DHL Express Europe, а також за фахові поради та мотивацію до навчання та працевлаштування.