Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

26 березня 2024 року для студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування» в рамках вивчення дисципліни «Державна служба» було проведено бінарну лекцію головним спеціалістом відділу організаційно-аналітичної діяльності Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Крістіною Чернятинською спільно з канд. екон. наук, доцентом Наталею Махначовою. В ході лекції було наголошено на законодавчих особливостях функціонування державної служби в умовах воєнного стану.

Пані Крістіна ознайомила з процедурами конкурсного відбору кандидатів на посаду державної служби, з обмеженнями, які визначені правовим режимом воєнного стану, практикою укладання строкових договорів. Також студентам було цікаво дізнатися про нову платформу «Екозагроза» та специфіку діяльності Державної екологічної інспекції у Вінницькій області. Пані Крістіна побажала студентам бути активними, розвиватися та постійно вдосконалювати свої навички, а також відзначила, що студенти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» часто проходять практику в даному органі публічного управління, тому закликала і далі продовжувати цю практику.