Заходи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи за 2024-2025 н.р.
- Здобувачі вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у професійному конкурсі «Батл гостинності»
- Участь представників ВТЕІ ДТЕУ у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»
- Участь представників інституту у конференції «Сирне коло»
- Представники інституту взяли участь у конференції «Партнерство як інструмент експорту локальних продуктів з сільських територій України»
- Гостьова лекція на тему «Шлях до успіху: досвід власника мережі кав’ярень», спікером на якій виступив Іван Мельник, засновник та власник мережі кав’ярень «Coffee Boroda»
- Здобувачі вищої освіти за спеціальністю 271 «Готельно-ресторанна справа» відвідали екскурсію у Вінницькому національному музеї-садибі М.І. Пирогова
- Виробнича екскурсія для здобувачів вищої освіти спеціальностей 242 «Туризм і рекреація» та 241 «Готельно-ресторанна справа» відбулася на базі готелю «Оптіма Вінниця»
- Для здобувачів вищої освіти проведено вікторину «Подорож країнами світу»
- Здобувачі вищої освіти відвідали крафтове виробництво «Tasty Jar»
- Здобувачі вищої освіти взяли участь у дегустації-презентації вина від українських виноробів у гастро- та винному маркеті «Wine Time»
- Відбувся всеукраїнський круглий стіл на тему «Індустрія гостинності: реалії та перспективи розвитку в умовах сьогоденних викликів»
- Для здобувачів вищої освіти проведено екскурсії підземеллями та катакомбами храму Діви Марії Ангельської
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти прослухали гостьову лекцію «Таємний гість і таємний дзвінок: контроль сервісу зсередини»
- Представники інституту взяли участь у всеукраїнському круглому столі на тему «Ресторанні технології та фуд-дизайн: перспективи розвитку»
- Для здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» проведено гостьову лекцію з елементами майстер-класу на тему «Сучасні формати закладів ресторанного господарства»
- Для здобувачів вищої освіти проведено майстер-клас на тему «Технологія приготування та декорування медових тістечок»
- Відбулася гостьова лекція на тему «Ключові тренди сучасної барної індустрії. Флейрінг як вид барного мистецтва»
- Відбулося відкрите засідання наукового гуртка «Простір дослідження туризму та гостинності»
- Відбулося відкрите засідання наукового гуртка «Технолог»
- Відбулося відкрите засідання наукового гуртка «Кондитер-клас»
- Представники ВТЕІ ДТЕУ взяли участь у дегустації вина українських виноробів
- Для здобувачів вищої освіти проведено майстер-клас із виробництва крафтового хліба
- Відкрите засідання дискусійного клубу «Індустрія туризму та гостинності»
- Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Особливості організації супроводу туристичних груп: лайфхаки та факапи в роботі тревел-менеджера»
- Відбувся студентський круглий стіл на тему «Стан, тенденції та перспективи розвитку індустрії гостинності»
- Здобувачі вищої освіти відвідали виноробню «Gigi Winery»
- Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Формування фірмового стилю та розробка концепції закладів ресторанного господарства»
- Здобувачі вищої освіти відвідали офіс ТОВ «Туристичний оператор «Бомба-тур»
- У ВТЕІ ДТЕУ відбувся круглий стіл на тему «Тенденції, проблеми та перспективні напрями розвитку туризму в Україні в умовах сучасних викликів»
- Науково-педагогічний працівник кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Семко Т.В. провела лекцію для персоналу ресторану «Lolla – gastro place» та готельно-ресторанного комплексу «Drive Club»
- Представники інституту взяли участь у Форумі академічної доброчесності
- Для здобувачів вищої освіти проведено майстер-клас на тему «Інновації в технології приготування баношу»
- Представники інституту взяли участь у семінарі «Як створити додану вартість закладу гостинності через сервіс»
- Представники інституту відвідали міжнародну виставку «Фрукти. Овочі. Логістика» (м. Київ)
- Представники інституту взяли участь в освітньому заході «Врегулювання культурної сфери в Європейському Союзі»
- Представники інституту взяли участь у ІІІ Національному туристичному саміті
- Представники інституту взяли участь у конференції з сервісу
- Представники інституту взяли участь у тренінгу для сфер гостинності і туризму «Безбар'єрність як Win-Win»: чому це вигідно для всіх?»
- Для здобувачів вищої освіти проведено майстер-клас на тему «Мікс майстерності: секрети сучасних коктейлів»
- У ВТЕІ ДТЕУ проведено гостьову лекцію з елементами майстер-класу на тему «Спеції, трави, дикороси: користь для фізичного та ментального здоров’я»
- Для здобувачів вищої освіти проведено дегустацію вин у GASTRO&WINE MARKET «WINETIME»
- Для здобувачів вищої освіти проведено майстер-клас з приготування хачапурі по-аджарськи
- Здобувачі вищої освіти відвідали виставку НПП «Кармелюкове Поділля»
- Участь у Bloggers Gastro Day
- У Вінницькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ відбулася акредитаційна експертиза ОП «Міжнародний туристичний бізнес» ОС «магістр»
- Відбулося засідання студентського наукового гуртка «Простір дослідження туризму та гостинності»
- Відбувся майстер-клас на тему «Використання можливостей SousVide у технологіях сучасної ресторанної продукції»
- Для здобувачів вищої освіти проведено навчальне заняття на виробничих потужностях ТОВ «Еко-сфера»
- Для здобувачів вищої освіти проведено майстер-клас на тему «Інноваційні технології приготування та оздоблення порційних десертів»
- Участь у гостьовій лекції «Проблеми стандартизації готелів і класифікації готельних послуг у вітчизняній готельній і туристичній сферах»
- Для здобувачів вищої освіти проведено лекцію на тему «Інноваційні технології використання дикоросів Вінниччини у кулінарній продукції»
- Для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» проведено майстер-клас «Приготування суші з використанням локальної сировини»
- Для здобувачів вищої освіти проведено виїзні навчальні заняття на виробничих потужностях ТОВ «Люстдорф»
- Для здобувачів вищої освіти проведено екскурсію центром м. Вінниця
- У ВТЕІ ДТЕУ відбулися заходи з нагоди Всесвітнього дня туризму
- Участь у Всеукраїнському форумі якості вищої освіти UQAF – 2024
- Здобувачі вищої освіти відвідали готель «Оptima Вінниця»
- Здобувачі вищої освіти за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація» відвідали КП «Офіс туризму Вінниці»
- Участь в освітньому заході «Young Chefs: новий хід гастроіндустрії»
- Для здобувачів вищої освіти проведено семінар на тему «Академічна доброчесність: зміст та необхідність дотримання у вищій школі»